HAVZA BELEDİYESİNDEN SÜRÜCÜLERE KUMANYA

HAVZA BELEDİYESİNDEN SÜRÜCÜLERE KUMANYA
Havza ilçesinde dün başlayan ve etkisini giderek arttıran gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar nedeniyle zaman zaman kara yolunda bekletilen araçlarda bulunanlara Havza Belediye tarafından kumanya dağıtıldı.

Kar yağışı nedeni ile ilçe merkezinde 70 santimetreyi bulurken Havza Belediyesi ekipleri de kar ile mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Öte yandan Samsun-Ankara kara yolu kar nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Üniversite Mahallesi mevkisinde yollarda bekleyen sürücüler ve araçlardakilere Havza Belediyesi tarafından yiyecek verildi. Araçlarda bulunanlar, kumanya dağıtımında emeği geçenlere teşekkür etti.

havza-3-008.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yolda kalan sürücülere yardımda bulunduklarını dile getirerek, “Meyve suyu ve gıda maddeleri dağıttık. Kar yağışı etkili olduğu sürece hizmetlerimize devam edeceğiz. Havza Belediyesi olarak kar yağışının başladığı andan itibaren tüm ekiplerimiz ile aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son 30 yılın en etkili kışını yaşıyoruz. Tüm çabamız kar yağışının olumsuz etkilerinin bir an evvel gidermek.” dedi. Kar yağışının etkisini artırmasıyla Havza Belediyesi tarafından hastane yolu, ana cadde ve arterlerde tuzlama ve yol açma çalışmasına başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.