"HAVUZU DEĞİL TMO'YU AÇ!"

"HAVUZU DEĞİL TMO'YU AÇ!"
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, Bafra'da yüzme havuzu açan Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a, "Havuzu değil Toprak Mahsülleri Ofisi'ni (TMO) aç!" diye seslendi.

 Sevinç'in bu talebini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yerine Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan istemesi birçok vatandaş tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

DAHA ÖNCE DE "SARAY SOYTARISI" DEMİŞTİ

Daha önce de Akif Çağatay Kılıç'a "Saray soytarısı" diyen Sevinç'in Gençlik ve Spor Bakanı'ndan kapalı tutulan Toprak Mahsülleri Ofisi'ni açmasını istemesiyle muhalefet görevini abarttığı düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç tarafından kendisine yapılan "Saray soytarısı" hakaretine dava açacağını söylemişti.

"YARASI VAR Kİ GOCUNDU"

Neredeyse yaptığı her konuşmada Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı hedef alan Şaban Sevinç, "Sözlerimin arkasındayım. Bakan Kılıç, Samsunluların değil Sarayın adamı olduğunu ispatladı. Yarası var ki gocunuyor." diye konuştu.

"HAVUZU DEĞİL TMO'YU AÇ"

Sevinç, "Çağatay Kılıç'ın hükümeti, tüccarlar köylünün çeltiğini ucuz fiyattan kapsın diye Toprak Mahsulleri Ofisi'ni kapalı tutuyor. Köylü, 2-B arazisine istenen yüksek para ve banka borçları arasında sıkışıp kalmış durumda. Bakan Kılıç'ta köylülerle dalga geçer gibi gelmiş Bafra'da yüzme havuzu açıyor. Havuzu değil Toprak Mahsulleri Ofisi'ni aç." dedi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı olan Toprak Mahsülleri Ofisi'nin açılmasını Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan isteyen Sevinç'e Bakan Kılıç tarafından gelecek cevap merak konusu oldu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.