HASTANELER BAYRAMA HAZIR

HASTANELER BAYRAMA HAZIR
Kamu hastanelerinin Kurban Bayramı'na hazır olduğunu söyleyen Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Dursun Mehel...

Kurban Bayramı'nda hastanelerimiz koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir." dedi.

Kurban Bayramı ile ilgili çalışmaların yapıldığını söyleyen Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Dursun Mehel, "Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını güven ve huzur içerisinde sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize bağlı tüm hastanelerimizde gerekli düzenlemeler yapılmış olup, Kurban Bayramı'nda hastanelerimiz koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir. Hastanelerimizde bayram süresince herhangi bir aksaklığa meydan vermeme adına Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizce personel planlaması yapılmış, ihtiyaç olması halinde ise takviye personeller belirlenmiştir. Bu vesilelerle Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.