HASTANE'DE TACİZ SKANDALI

HASTANE'DE TACİZ SKANDALI
Samsun`un Bafra ilçesinde diyaliz aracı şoförünün, diyaliz hastası bir kadını taciz ettiği ve ahlaksız teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bu iddianın sahibi ise böbrek yetmezliği sonucu yüzde 78 iş görmezlik raporu olan kadının kendisi ve kocası..
Karısının utangaç tavırlarından kuşkulanan koca Atalay K., önce karısının telefon kayıtlarını inceledi ve karısının görüştüğü kişiyi tespit edip, karısını sıkıştırarak konuşmasını sağladı.
İddiaya göre, Bafra Devlet Hastanesine diyaliz hastası taşıyan bir şoför, evli bir kadın ile arkadaşlık yapıyor. Kadın, diğer şoförün isteği ile Atalay K`nin diyaliz hastası karısını başka bir şoför ile arkadaş olması için ayartmaya çalışıyor. Karısının durumundan şüphelenen Atalay K., takip sonucu olayı ortaya çıkartıyor ve şikayette bulunuyor.
Hasta kızının ve eşinin durumundan faydalanılmak istendiğini belirten koca Atalay K., “Bu acaba kaçıncı olay. Ben eşimi hastaneye tedaviye gönderiyorum. Adam, karıma tacizde bulunuyor.Hastalarımızı, canlarımızı kimlere emanet ediyoruz''dedi.

Tacize uğrayan kadının kocası yaşadıklarını şu şekilde anlattı:
“Bafra Devlet Hastanesinde diyaliz hastalarını taşıyan servis şoförü Murat K., eşimin zaafı olan yüzde 50 özürlü hasta kızımızı kullanarak eşimi taciz etmiş.

Demek ki ilk hasta benim eşim değil.
Eşimin yüzde 78 kızımın yüzde 50 raporu var. Benim ufak bir dünyam var yaşıyorum. Karımı diyalize gönderiyorum. Sen, benim eşimi ayart diye göndermiyorum. Bafra`da ki rezaleti, o şoförlerin karaktersizliğini dünya duysun ve Sağlık Bakanlığı artık buna baksın. Şoförlerin karakter yapısını artık öğrensin.Yazıktır, benim evim az daha yıkılıyordu. Hani toplayabilecek miyim onu bile bilmiyorum. “
Bir raporluya bunu yaptıysa bu adam akıl hastalarını da taşıyormuş. Ben bu adamı bir akıl hastası çocukla tek başına düşünemiyorum
Farkettim
Ben durumu eşimdeki değişime dikkat ederek fark ettim. Bazı şeylerde mahcupluk var görüyorum. Eşime bazı şeyleri soruyorum, gözlerini kaçırıyor ben de şüphelendim. İnternet üzerinden arama kayıtlarına girdim. Baktım ki 3 aylık arama kayıtlarında Murat K. ilk zamanlar benim eşimle 2 dakika, 3 dakika görüşmüş.”
BAŞHEKİME ŞİKAYET ETTİ

Hastanenin Başhekimine şikayet ettim,”Bu nasıl iş, eşimi tedavi olmaya gönderdim. Senin şoförün eşimi ayartsın, yoldan çıkartsın diye değil. Benim küçücük mutlu bir dünyam vardı. Eşimle yol kat ediyorduk. Evimin içi darmadağın oldu” dedim.
Başhekimde bana 'Adli işlemi beklemek zorundayım bir şey yapamam' şeklinde bana cevap verdi. Biz hastalarımızı güvenilir şoförlere emanet etmek istiyoruz. Gereğini yapsınlar. Yasal olarak da işlemler bir an önce yapılsın. Başkaları da bu kötü emeller için kullanılmasın” diye konuştu. Soruşturma devam ediyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.