HASTANE YOLU TAMAMLANIYOR

HASTANE YOLU TAMAMLANIYOR
Havza Devlet Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak yolun yapımı tamamlanmak üzere

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz inşaatı tamamlanan ve bir süre sonra hizmete girmesi planlanan Devlet Hastanesi'ne ulaşımı sağlamak amacıyla yapılan yol çalışmalarının Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi işbirliği ile kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz inşaatı tamamlanan ve bir süre sonra hizmete girmesi planlanan Devlet Hastanesine ulaşımı sağlamak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol çalışmalarını inceledi ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İkiz Kılavuz Ormanı içerisinden geçen 2 kilometrelik yolun Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kaplamasının yapıldığını, Havza Belediyesi ekiplerinin ise diğer bağlantı yollarını kısa sürede bitireceği belirterek; “ Yol çalışmalarımız Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi işbirliği ile kısa sürede tamamlanacak. Hastane inşaatımız bitti. İnşallah yılbaşına kadar da bizlerde yol çalışmalarımızı tamamlayacağız. Hastanemize ulaşımı sağlayacak yolların bitmesi ile yılbaşından sonra hastanemiz hizmete girecek ve Havza halkımıza hizmet edecek. Hastane binamızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen sayın bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza, çalışanlara, Havza Belediyemiz ekiplerine ve hastane binamızın yapımını üstlenen müteahhit firma yetkililerine teşekkür ederim. Yeni hastane binamız herkese hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.