Hastalara Tercümanlık Hizmeti

Hastalara Tercümanlık Hizmeti
Büyük Anadolu Hastanesi'nden yurt dışından gelen hastalara tercümanlık hizmeti.

Iraklı Yıldızlar Tercümanlık Şirketi, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile tercümanlık anlaşması yaptı. Yapılan anlaşma ile artık yurt dışından gelen hastalar kayıt, tedavi gibi süreçlerde zorluk yaşamayacaklar.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yurt dışından gelen hastalara yönelik yabancı dil desteği sunmak amacıyla Iraklı Yıldızlar Tercümanlık Şirketi ile tercümanlık hizmeti anlaşması yaptı. 

Yapılan anlaşma, Iraklı Yıldızlar Tercüman Şirketi yetkilileri Macit Seyit ve Arslan Elmustafa ile Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen tarafından imzalandı. 

Iraklı Yıldızlar Tercümanlık Şirketi yetkilileri Samsun Büyük Anadolu Hastanelerine alanında uzmanlaşmış tercüman kadrosu ile hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade ederken, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Esen ise, "Sağlık turizmine katkı olarak gerçekleştirdiğimiz anlaşma ile yurt dışından gelen misafirlerimizin hastanede dil konusunda zorluk çekmemeleri üzerine sunduğumuz bir tercümanlık hizmetidir. 

Birinci planda tuttuğumuz hasta memnuniyeti anlayışı ile bu hizmetimiz Yabancı misafirlerimizin hastanemize geldiklerinde danışma, kayıt, tedavi gibi süreçte kolaylık sağlacaktır. Güçlü kadrosu alanında uzmanlaşmış doktorları ile sunduğumuz tercümanlık hizmetimiz ile sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.