HASTALARA MORAL VERDİ

HASTALARA MORAL VERDİ
Başkan Tok'tan hastalara moral ziyareti

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaşadıkları sağlık problemlerinden dolayı zor günler yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek iyi ve kötü günlerinde yanında olan Başkan Tok, hastaları evlerinde ziyaret edip  şifa dileklerini iletiyor ve moral desteğinde bulunuyor.

VATANDAŞLARIN İYİ VE KÖTÜ GÜNÜNDE HER ZAMAN YANINDAYIZ

Belediye'nin iletişim merkezinin tespitleri doğrultusunda gidilen evlerde ziyaretler gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tok, " Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral ve motivasyon desteği sağlıyoruz.  İnsanların hastalıklarla mücadele etmesinde moral çok önemli.  Hastalarımızın mutlukları ve motivasyonu  bizim için çok önemli. Onların şuan morale ihtiyacı var. Bizde sağlık problemi yaşayan hemşerilerime bu zor dönemlerinde hem moral desteği vermek hem de taleplerini kendilerinden dinlemek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.  Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederken belediyemiz imkanları doğrultusunda sağlayabileceğimiz destekleri de kendilerinden ifade ediyoruz. Biz belediye olarak vatandaşımızın hem iyi gününde hem kötü gününde her zaman yanındayız." dedi.

 

               

.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.