HASRETİN ADI SAMSUNSPOR

HASRETİN ADI SAMSUNSPOR
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mükemmel bir seri yakalayarak lider olan Yılport Samsunspor'da futbolcular liglere verilen ara sebebiyle bireysel çalışmalarını sürdürürken kırmızı-beyazlı taraftarlar ise takımlarına hasret kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 73 puanlı lideri Yılport Samsunspor, en yakın rakibi olan Manisa Futbol Kulübüne 10 puan fark atmış durumda. Ligde son 12 maçını kazanarak mükemmel bir galibiyet serisine imza atan Samsunspor'da kırmızı-beyazlı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamıştı ki tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını ortaya çıktı.

manset-1-018.JPG

Tedbirler kapsamında liglere verilen aranın ne zaman biteceği henüz netlik kazanmadı. Şampiyonluk yürüyüşüne son sürat devam eden Samsunspor'da mutlu sona haftalar kala gelen bu kararla birlikte kırmızı-beyazlı taraftarlar takımlarına hasret kaldı. 

e3frkpfo-1.JPG

TEKRAR KAVUŞACAĞIZ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamalarda taraftarlara seslenerek, "Verilen ara tabii ki hiç birimizin istemediği bir araydı. Ama taraftarlarımız şundan emin olsun ki, Allah’ımız inşallah bize bu sıkıntılı süreci en kısa zamanda atlatmayı nasip eder. Ondan sonra her şey normale döner. Hepimizin büyük keyfi olan futbolla tekrar hep beraber işimize döneriz. Biz yine bu işimizi en iyi şekilde devam ettirip inşallah taraftarımızın da istediği o şampiyonluğu alırız. Ama ondan daha önemli işler var. Bu süreçten en az zararla çıkıp yeniden normal hayata dönmemiz lazım. Sorumlu insanlar gibi davranalım. Bakanlığımızın, bilim kurulumuzun, bilim adamlarımızın ve doktorlarımızın direktiflerine uyalım. Evde kalalım, sağlıklı kalalım" şeklinde konuştu. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.