Harika Kanatlar Lovelet Outlet ’te

Harika Kanatlar Lovelet Outlet ’te
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 15-16 Ekim tarihlerinde TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi filmi “Harika Kanatları” Müzikal sahne gösterisi ile birlikte minik hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Karadenizin en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet, Hafta sonunu Harika Kanatlar ile renklendirmeye hazırlanıyor.

Çizgi filmin konusuna uygun olarak geliştirilecek Harika kanatlar müzikalinde çizgi filmin eğlenceli karakterleri jett, dizzy, jimbo ve diğer karakterler çocuklara unutulmaz bir macera yaşatacaklar, 15 – 16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek müzikal 14:00- 16:00 18:00 üç seans olarak izleyici ile buluşacak.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, göz dolduran mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine alışılmışın dışında bir alışveriş keyfi sunuyor.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.