HARCA HARCA BİTMEZ

HARCA HARCA BİTMEZ
Büyükşehir Belediyesinin İstiklal Caddesinde yaptırdığı dış cephelerin sökülmesi nedeniyle Vinçlerle sürekli olarak tamir edilmesi vatandaşın parasını çarçur etmek olarak nitelendirildi.

Vatandaşın parasını hoyratça harcayan Büyükşehir Belediyesinin bu uygulaması Televizyonlarda bir market zincirinin harca harca bitmez reklamını akla getirdi. Vatandaşın parasını harcamakla bitiremeyen Başkan Yılmaz’ın bu uygulamaları sonucunda Belediyenin borç miktarının bir milyar lirayı aşmış durumda.

 

 

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ İLE YAPILIRSA BÖYLE OLUR

İstiklal Caddesindeki binaların dış cephe montalama işlemini Büyükşehir Belediyesi TSO meclis Başkanı Haluk Akyüz’e yaptırmıştı. Yapılan işin kalitesizliği nedeniyle sürekli olarak ısı yalıtım malzemelerinin yerinden söküldüğü, binaların dış cepheden su alması nedeniyle perişan olduğu öğrenildi. Yapılan montalama işçiliğinin kalitesizliği nedeniyle yerlerinde sökülmesi ciddi anlamda sıkıntılara neden oldu.

 

ÇİVİSİZ MONTALAMA YAPILMIŞ

Dış cephe montalama işlemleri ısı yalıtım malzemelerine başlıklı plastik çiviler çakılarak yapılması zarureti olmasına rağmen işi yapan yüklenici firmanın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a olan yakınlığı nedeniyle çok para kazansın diye sadece yapıştırma yapılarak boyanmıştı, yapılan bu hatalar nedeniyle ısı yalıtım malzemeleri yerlerinden kopunca Belediye bu kez İstiklal Caddesindeki binaların tamamındaki ısı yalıtım malzemelerini binalara çivilemek zorunda kaldı. İstiklal caddesinde bu kapsamda aylardan beri iki tane vinç ve birçok usta çalışmakta olduğu öğrenildi.

Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum