HANGİSİ DOĞRU?

HANGİSİ DOĞRU?
TÜYAP Samsun 3. Tarım Fuarı hakkında ziyaretçi sayısı hakkında iki farklı yaklaşım şaşkınlık uyandırdı

ZİYARETÇİ REKORU KIRILDI

Oysa yerel gazetelerde yayınlanan haberlerde, TÜYAP Anadolu Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz’ün de beyanlarıyla, geçen yıla oranla ziyaretçi sayısında yüzde 15 artış olduğu belirtilmekte. Düzenlenen etkinliklere katılım olmadığının söylenmesini de bu haber yalanlıyor. Katılımlara yoğun ilgi olduğu orta. Ziyaretçilerin ve katılımcıların memnuniyeti de yüz yüze konuşmalardan yerinde tespit edilebiliyordu.

FİYASKO MU?

Bir yerel gazetenin “FİYASKO” başlığı atarak, 3. Tarım Fuar’ının katılımcılarca hiç beğenilmediğini manşet yapması okuyucuyu şaşırttı. Katılımcılar, bu habere göre, ziyaretçi sayısının azlığından yakınmaktalar, tanıtımdan da şikayetçiler ve seneye gelmeyeceklerini söylüyorlar.

SEBEBİ MERAK KONUSU OLDU

Kamuoyu, rekor sayıda ziyaretçi akını olduğu alenen belliyken, bir yerel gazetenin “FİYASKO” manşetini atmasını, etik bulmadı. “Eleştirmek ayrı, fiyasko gibi ağır bir itham ayrı” yorumlarında bulundu. Haberin veriliş şekli, okuyanlarda “Hangisi doğru?” sorusunun oluşmasına sebep olurken, büyük bir şaşkınlık da meydana getirdi. “FİYASKO” başlığı atılması, kamuoyunda merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum