Haluk Tan'dan Örnek Davranış

Haluk Tan'dan Örnek Davranış
Tekerlekli sandalye milli takımı oyuncusu Asiye Emuce’nin, bir süre önce Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ten sözünü aldığı tekerlekli sandalyesi dün..

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan tarafından teslim edildi. Tekerlekli sandalye milli takımının formasını 46 defa sırtına geçiren ve yıllarca başarıyla mücadele vermiş Asiye Emuce, bir süre önce tekerlekli sandalye alınması konusunda Samsunlu İşadamı ve Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ten yardım istedi.

MİLLİ SPORCU TEŞEKKÜR ETTİ

Elik İstanbul Yıldızlar Spor Kulübü sporcusu olan ve Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi’nde çalışan Emuce’nin bu isteğine İşadamı Galip Öztürk kayıtsız kalmadı. Asiye Emuce ile birebir görüşen Öztürk’ün sözünü verdiği tekerlekli sandalye dün AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan tarafından Emuce’ye teslim edildi.
Sandalye maliyetinin yüksek olduğunu ve bunu kendisinin tek başına karşılamasının mümkün olmadığını dile getiren Asiye Emuce, “Galip Bey’den konuyla ilgili yardım istedim. Kendisi benimle birebir konuştu ve destek olacağını söyledi. Şu an itibariyle de tekerlekli sandalye elime ulaştı. Çok mutluyum. Beni görmezden gelmeyerek isteğimi yerine getiren Sayın Galip Öztürk’e ve onun sayesinde tanıştığım Haluk Tan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerini hep yanımda hissettiğim üniversitedeki çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim” diye konuştu.

"BİR SPORCUNUN MUTLULUĞUNA VESİLE OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan ise, bir sporcunun mutluluğuna vesile oldukları için kendilerini şanslı hissettiklerini ifade ederek, “46 kez milli olmuş ve bu şehir için gurur kaynağı olan bir sporcunun varlığından çoğumuz haberdar değiliz. Bu vesile ile kendisini tanımaktan ve böyle güzel bir olaya vesile olmaktan oldukça mutluyuz. Ancak onun kadar şanslı olamayanlarımız da var. Onlar da Asiye gibi umutlu olsunlar. Allah’tan umut hiçbir zaman kesilmez” ifadelerini kullandı. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.