Halkın içinde sorunları dinleyeceğim

Halkın içinde sorunları dinleyeceğim
Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Minibüsçüler Kooperatifi’nde dolmuşçu esnafı ile bir araya geldi. Türkel, "Ben halkın içinde, halkın sorunlarını halktan dinleyeceğim. Halk adamı olacağım." dedi.

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Samsun’un Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Atakum Minibüsçüleri Kooperatifi’nde sabah kahvaltısında minibüsçü esnafı ile bir araya geldi. Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel'i Kooperatif Başkanı Yaşar Sungur, yönetim kurulu üyeleri ve minibüsçüler esnafı büyük bir ilgi ile karşıladı.

img-5585.jpg

"BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM"
Samimi bir ortamın yaşandığı kahvaltıda konuşan Türkel, ötekileştirmenin değil birleştiriciliğin olacağı bir dönem olacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti, "Benim Atakum aidiyetim eskiden geliyor. Bu zamana kadar hiç kimseyi ötekileştirmedim. Anayasanın ilk 4 maddesinde anlaşabiliyor isek, diğer her şey de anlaşmamız mümkündür. Bu zamana kadar da bunu bilerek, buna inanarak yolculuk yaptım. Genç bir kardeşiniz olarak inanın yukarıda insanların ötekileştirilmesinden aşağı da onların yansımasından memleketteki asıl sorunlarımızın konuşulmamasından dolayı yaşanan birçok sorunun artık konuşulmaz olduğunu görüyoruz. Sen dindarsın, sen dinsizsin sen alevisin sen sünnisin gibi ötekileştirmelerden çok sıkıldım ve herkesin de sıkıldığını da biliyorum. Bütün değerlere saygılı olmak gerektiği bilinci ile yolculuk yaptım. Her değere de saygı duyuyorum. Kuracağımız ekibe güvenmenizi istiyorum. Ben halka güveneceğim. Ben halkın içinde, halkın sorunlarını halktan dinleyeceğim. Halk adamı olacağım. Söz veriyorum halkın içinde halk gibi çalışacağım." dedi

img-5629.jpg

img-5635.jpg

img-5694.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum