Halkımız eski günlere dönmek istemiyor

Halkımız eski günlere dönmek istemiyor
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Yeni Türkiye'nin 7 Haziran'dan sonra büyümesine daha hızlı devam edeceğini belirterek, "Halkımız bir daha eski günlere dönmek istemiyor" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik'te sanayi sitesi esnafı ile biraraya geldi. Sanayi esnafını gezen Hocaoğlu, dükkan sahipleriyle ve çalışanlarla sohbet etti, onlardan 7 Haziran'da AK Parti'ye destek vermelerini istedi. Eski Türkiye'yi anlatan Hocaoğlu, "Türkiye bir daha o karanlık günlere dönmek istemiyor. Türkiye AK Parti ile aydınlandı" dedi.

 

ÜLKEYE İSTİKRAR GELDİ

Türkiye'nin 2002 öncesinde ekonomik krizler yaşadığına ve koalisyonlarla yönetilen ülkede istikrarın olmadığına işaret eden Hocaoğlu, "AK Parti ile birlikte ülkemize istikrar geldi. Seçimler hep zamanında yapılıyor. Artık ekonomik kriz yok. Ülkemiz her zamankinden çok daha özgür. Başörtülü kızlarımız okuyabiliyor ve hanım kardeşlerimiz başörtülü şekilde devlet kurumlarında çalışabiliyor. Türk halkı bu kazanımları bir daha kaybetmek istememektedir" diye konuştu.

 

İŞTE YENİ TÜRKİYE

Hastane kuyruklarının sona erdiğini hatırlatan Hocaoğlu, "Sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, bilimde, askeriyede, ekonomide, tarımda kısacası her alanda çok önemli gelişmeler sağladık. Halkımız artık gidecekleri yerlere yepyeni duble yollarla, hava yoluyla, hızlı trenlerle çok daha rahat ve hızlı ulaşmaktadır. Artık kendi tankımızı, helikopterimizi üretiyoruz. İşte Yeni Türkiye bu. Yeni Türkiye'de bu gelişimler hızla devam edecektir. Eski Türkiye'ye dönmek istemeyen halkımızın tercihini yine AK Parti'den yana kullanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.