‘Halkımız bölücülere fırsat vermeyecek!’

‘Halkımız bölücülere fırsat vermeyecek!’
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı’yla birlikte Atakum İlçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak 1 Kasım için destek isteyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,

 “Halkımız, ülkemizi bölmek, ekonomik ve sosyal anlamda zarar vermek isteyenlere milletimiz fırsat vermeyecektir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, AK Parti Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla birlikte Atakum İlçesi esnafını gezdi. Esnafla uzun süre sohbet eden Milletvekili Adayı Kırcalı ve Başkan Taşçı, 1 Kasım seçiminin Türkiye’nin geleceği adına büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

BELEDİYELERE ‘AK’ GÜÇ
Atakum İlçesinde bir buçuk yıllık görev sürecinde önemli çalışmalara imza attıklarını, büyük projelerin ilçeye kazandırılması için mücadele içerisinde olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hizmetlerindeki en büyük güç kaynağının AK Parti iktidarı olduğunu belirterek, “AK belediyecilik anlayışı, halkı en iyi hizmetle buluşturma anlayışıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana durmaksızın çalışıyor, ilçemizin yaşam kalitesini daha da yukarıya çekmek hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda AK belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisi de mutlak suretle Atakum İlçesidir. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz, daha iyi için, en iyi için çalışıyoruz. AK Parti iktidarıyla güçlenen belediyeleri daha güçlü hale getirmek için önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimde milletimiz, AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyacak, hem yerel hem de geneldeki istikrarın devamını sağlayacaktır. Halkımız, ülkemizi bölmek, ekonomik ve sosyal anlamda zarar vermek isteyenlere milletimiz fırsat vermeyecektir” şeklinde konuştu.

‘MİLLETİMİZ ONLARI SANDIĞA GÖMECEK’
Atakum esnafı ve vatandaşlardan 1 Kasım seçiminde büyük destek beklediklerini kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, “Ülkemizin, AK Parti sayesinde yakaladığı istikrar birilerini rahatsız ediyor. Türkiye’nin her alanda gelişiyor olmasından korkuyorlar. Bu nedenle sürekli oyun peşindeler ama Türk Milleti onları dikkate almadığını 1 Kasım’da sandıkta gösterecek. Seçimde vatandaşımıza büyük iş düşüyor. Kimse, ‘benim bir oyumdan ne olacak’ demesin. Herkes sandığa gitsin ve bölücülere, hainlere, Türkiye’nin gelişimini engellemek isteyenlere yanıtını versin. Haftalardır kötü niyetliler konuşuyor, milletimizin kafasını karıştırmak istiyor. Şimdi söz hakkı vatandaşımızdadır. Ve vatandaşımız son sözüyle onları sandığa gömecek ve AK Parti’nin tek başına iktidarına destek verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.