Halk Yeni Türkiye Diyor

Halk Yeni Türkiye Diyor
AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, Alaçam İlçe Mitingiyle başladığı seçim çalışmalarına Atakum İlçe esnaf ziyaretleriyle devam etti.

İlçe mitinginde Demircan, eski Türkiye'ye özlem duyanlara çağrıda bulunarak, ülkeyi Yeni Türkiye'ye taşıma kararlılığında olan AK Partiye destek vermeye davet etti. Aklın ve mantığın geriye değil ülkeyi ileriye taşıyacak olanlara destek verilmesini zorunlu kıldığını belirten Demircan
'Eski Türkiye'yi hatırlatan başörtüsü ve katsayı zulmü, IMF dayatmaları, koalisyon ortaklıkları, hastane, ilaç, tüp, akaryakıt kuyruklarına özlem duyanlar, AK Parti haricindeki partilere oy verebilir. Biz Yeni Türkiye sevdalılarına sesleniyoruz, bizim Türkiye'mizde bu manzaralar olmayacak.' dedi.

Devamla 'Bir parti Genel Başkanı bana dört yıl verin Türkiye'yi uçurayım diyor. Bu parti ve zihniyeti çok dört yıllar bu ülkede iktidar oldu, hem de muhalefetsiz iktidar oldu. Bunlar uçursa uçursa bu ülkeyi uçuruma uçururlar. Bunlara ve yandaş partilere itibar etmeyiniz. Bunlar, AK Parti gitsin de bu ülke batarsa batsın mantığındalar. HDP yi baraj aşırmak için Paralel yapı, kartel medyası, MHP, Küresel Güçler ittifak halindeler.  Bu zihniyete halkın itibar etmeyeceğine ve 7 Haziran seçimlerinde AK Partiden gerekli desteği esirgemeyeceğine inancım tamdır.' şeklinde konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.