Halk günlerine ilgi büyük

Halk günlerine ilgi büyük
İlkadım Belediyesi'nde son bir buçuk aydır devam eden halk günü uygulaması vatandaşların takdirini toplarken Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, her halk gününde yüzlerce vatandaşla bir araya gelme fırsatı bulduğunu ifade etti

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başlattığı halk günü uygulamasında vatandaşlarla birebir görüşüyor, onların sorunlarını dinliyor. Vatandaşlar ise, bu sayede sorunlarının çözümüne yönelik cevapları ilk ağızdan öğrenmiş oluyor. Halk gününde vatandaşlara yakın ilgi göstererek, kolonya ve çikolata ikramı yaptıran Demirtaş, yaptığı bu samimi karşılama ile de vatandaşın gönlünü kazanıyor.

SORUNLARDAN HABERDAR OLUNUYOR
Her Perşembe günü saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında makamında yapılan halk gününe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirttiler. Halk günü uygulamasıyla Demirtaş'a sorunlarını anlattıklarını ve güler yüzle karşılandıklarını ifade eden vatandaşlar, “Başkanımız makamında bizleri ağırlıyor. Sorunlarımızı rahatlıkla iletebiliyoruz. Kendisine ulaşmakta hiç bir zorluk çekmiyoruz. Bizlerle tek tek konuşuyor. Sorunlarımızdan direk kendisi haberdar olduğu için çözülmesi de daha kolay oluyor. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

HALKIN TAKDİRİYLE GELİNİLDİ
İlkadım Belediyesi'nin, İlkadım halkının belediyesi olduğunu ve kendisinin de bu göreve halkın oylarıyla geldiğini söyleyen Demirtaş ise, "Seçim öncesi ne söylediysek, seçimden sonra da onu yapmaya çalışıyoruz. Herkese kapımız açık. Fakat bizlerin verimli bir şekilde hizmet verebilmesi için çeşitli faaliyetleri de sürdürmemiz lazım. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmamız lazım. Her perşembe gününü, halk günü ilan ettik. Bunu halkımıza duyurduk. Perşembe günleri yaptığımız halk günü toplantılarında vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz. Kanunlar çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa hemen anında vatandaşa cevap veriyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halk günlerimize yoğun bir katılım oluyor" diye konuştu.