HALK ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

HALK ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Derebahçe ve Yaşardoğu Mahallelerinde büyük bir ilgiyle karşıladı

Derebahçe ve Yaşardoğu mahallelerinde halkın büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Tok, “ Halkımızın hizmetlerimizden duyduğu memnuniyeti ve  tebessümü bizim hizmet aşkımızı perçinliyor.” dedi

Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Derebahçe ve Yaşardoğu Mahallelerinde yaptığı çalışmaları inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u mahalle sakinleri büyük bir ilgiyle karşıladı.

Asfalt  ve kaldırım çalışmalarını incelediği esnada  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tok; “Sizlerin bu ilgisi ve teveccühü bize her zaman güç vermektedir.” diye konuştu.

KESİNTİSİZ HİZMET…

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt yol, renkli kaldırım ve yenileme çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topluyor. Aynı anda birden fazla noktada sürdürülen çalışmalar arasında bulunan Derebahçe Mahallesi Nuri Cerit Caddesi’nde 730 ton sıcak asfalt dökülürken Yaşardoğu Mahallesinde 5 bin metrekarelik alanda yapılan kaldırım çalışması da çevreye güzel bir görünüm kazandırdı.     

TOK; “GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ”

“Gücümüzü ve sinerjimizi halktan alıyoruz “diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımıza hizmetin en iyisini vermek için bu göreve talip olduk. Halkımıza hizmet etmek için bu görevlere geldik. Milletin hizmetkarı olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Bunun sözde kalmaması için gece gündüz, uzak yakın demeden tüm ilçe genelinde  çalışmalar yapıyoruz . Asfalt çalışmalarımız, baskı beton ve renkli kaldırım çalışmalarımız  sonrası vatandaşlarımızın oldukça memnun kaldığını görüyoruz. Halkımızın memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.