HALEP'E YARDIM ÜSTÜNE YARDIM

HALEP'E YARDIM ÜSTÜNE YARDIM
Halep için bir yardım da Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası, yardıma muhtaç Halep için bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası öncülüğünde Samsunlu şoförlerin ve Kızılay’ın desteğiyle Halep’e bir TIR yardım malzemesi gönderildi. Kılıçdede Camii Kavşağı’ndan yola çıkan yardım TIR'ı dualarla uğurlandı. TIR'ı yolcu edenler arasında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler de hazır bulundu.

Gönderilen yardım malzemeleriyle ilgili açıklama yapan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın "Biz de Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bünyemizde çalışan ticari araç şoförlerimizin aralarında topladıkları paralarla aldığımız ihtiyaç malzemelerini oraya gönderiyoruz. Samsun'dan Halep'e gönül köprüsü kurduk" dedi. 

Apaydın şu şekilde konuştu: "4-5 yıldır Suriye’de iç savaş hüküm sürüyor. Sonunda bu savaş Halep’e kadar geldi. Savaştan kaçan insanlar ülkemize sığınmaya geldiler. Hükümetimiz Suriyeli ve Iraklılara kucak açtı. Bazıları ülkemize sığındı bazıları da Türkiye’ye yakın yerlerde konakladı. Biz Türk milleti olarak hayırsever bir milletiz. Devletimizin yanı sıra diğer kuruluşların bu insanlara yardımları devam ediyor. Biz de Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bünyemizde çalışan ticari araç şoförlerimizin aralarında topladıkları paralarla aldığımız ihtiyaç malzemelerini oraya gönderiyoruz. Bu yardımlarla biz Samsun’dan Halep’e gönül köprüsü kurduk. İnşallah bunun devamı gelecektir". Emrah ŞAHİN

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.