HAKEMLER DİKKATLİ OLMAK ZORUNDA

HAKEMLER DİKKATLİ OLMAK ZORUNDA
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Son birkaç maçta aleyhimize yapılan hatalar bizi üzdü. Rakiplerimizin oynadığı maçlarda da maalesef rakiplerimizin lehine çok bariz hakem hatalarını görmekteyiz" dedi.

Hakemlerin daha dikkatli ve adil bir şekilde maç yönetmesi gerektiğini belirten Ertuğrul Sağlam, “Son birkaç maçta aleyhimize yapılan hatalar bizi üzdü. Rakiplerimizin oynadığı maçlarda da maalesef rakiplerimizin lehine çok bariz hakem hatalarını görmekteyiz. Maalesef hakemlerimiz biraz daha dikkatli olmak zorundalar. O yüzden cumartesi günü inşallah gördüğünü çalan, herhangi bir olumsuzluktan etkilenmeyen adil bir yönetim istiyoruz.

49380ui3i9df-1.JPG

Ne rakip için bir hata yapsınlar ne de bizi kayırsınlar. Orada mutlaka onlar da hata yapacaklar. Bazen öyle bir hatalar yapıyorlar ki ‘buda olmaz’ dedirtiyor. O yüzden Cumartesi günü maçımızı yönetecek hakemimize de ben bugünden başarılar diliyorum. İnşallah yapılan hataların sonucu etkilemeyeceği bir karşılaşma oynarız. Ortaya da adil bir yönetim çıkar” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.