HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALACAĞIZ

HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALACAĞIZ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var, onlar bizim için itici güç. İnşallah statta onlarla buluşacağız. Onların tribündeki desteği, bizimde sahadaki mücadelemizle, iyi futbolumuzla hak ettiğimiz bir galibiyet alacağız." dedi.

Çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Ama bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. 3 puanlık bir maç oynayacağız. Geçen hafta Denizlispor karşısında aldığımız galibiyet hem moral motivasyon hem de ligdeki konumumuzu belirleme anlamında çok önemliydi. Çok iyi mücadele ettik. Maçı hiç bırakmadık. Maç içerisinde çok istekliydik. Kazanmak adına her şeyi yapan bir Samsunspor vardı sahada. Bu bizi son derece memnun etti. Hak ettiğimiz bir galibiyet alarak oynayacağımız Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladık” dedi.

manset-3-046.jpg

"GOL YEMEMİŞ BİR TAKIM"
Ümraniyespor karşılaşmasında sahaya kendi oyunlarını yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Elbette rakibin iyi ya da kötü yanları var. Şu ana kadar hiç yenilmemiş ve gol yememiş bir takıma karşı oynayacağız. İyi yönlerini oyuncularımıza gösteriyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz. Pazar günü inşallah galip gelerek hem puan farkını azaltmak, hem de yakaladığımız ivmeyi yukarı doğru sürdürüp milli araya moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.

manset-2-097.jpg

"BİZE İNANSINLAR GÜVENSİNLER"
Taraftarı Ümraniyespor karşılaşmasında tribünde görmek istediklerini belirten Mehmet Altıparmak, “Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bu pazar bütün Samsun’un maçı olacak. Artık bize inansınlar, güvensinler. Samsunspor’u seven herkesi Ümraniyespor maçında tribünde görmek istiyoruz. Bu maçta ve bundan sonraki tüm maçlarda onlara çok ihtiyacımız var.  Artık lig yavaş yavaş oturmaya başlıyor ve bu ligde de taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar bizim için itici güç. İnşallah pazar günü statta onlarla buluşacağız. Onların tribündeki desteği, bizimde sahadaki mücadelemizle, iyi futbolumuzla hak ettiğimiz bir galibiyet alacağız” şeklinde konuştu

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.