HACDAN DÖNEN ŞEHİT ANNE VE BABASINA ZİYARET

HACDAN DÖNEN ŞEHİT ANNE VE BABASINA ZİYARET
Şehit Baykal Kalyoncuoğlu’nun annesi Naile Kalyoncuoğlu ile şehit babası ilhan Uluişiki evlerinde ziyaret ettiler

Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Hac vazifesini yapan şehit Baykal Kalyoncuoğlu’nun annesi Naile Kalyoncuoğlu ile şehit babası ilhan Uluişiki evlerinde ziyaret etti.

Hacı ev ziyaretlerinde ayrıca, Kaymakamlık Yazı İsleri Müdür vekili Ebru Cangi,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Akdoğan ve Kaymakamlık memuru Ahmet Turan hazır bulundu. Ziyaret sırasında şehit aileleri ile birlikte dua ettiler. 

‘HAC VAZİFENİZİ ALLAH’IM KABUL EYLESİN’
Hacı ziyaretlerinde konuşan Vezirköprü i Kaymakamı Yunus Emre Altıner,”Öncelikle Hac vazifenizi Allah’ım kabul eylesin. Bu güzel anlamlı günde sizlerle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Birkez daha geçmişteki acılarınızı sizlerle birlikte yeniden paylaşıyorum ”dedi.

‘BİZDE KENDİLERİNİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİK’
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis işe,”  Görevi basında şehit olan Mehmetçilerimizin değerli aileleri kutsal topraklarda Hac vazifelerini yerine getirdiler. Bizde kendilerini evlerinde ziyaret ettik. Sizler bizlere şehirlerimizin geride bırakmış olduğu birer emanetisiniz. Her zaman devlet olarak yanınızdayız ”diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.