GÜZEL TEZGAH!

GÜZEL TEZGAH!
Canik’te yaşanan Kurban pazarı krizinin altından usulsüzlük çıktı.  A. Haşim Baki kendisi encümen başkanı olduğu bir oturumda sahibi ortada olmayan perde arkasındaki sahibinin A.Haşim Baki olduğu iddia edilen bir firmaya verdiği ortaya çıktı.

PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ
Osman Genç döneminde yaşananlar bir bir ortaya çıkıyor. Mahkeme kurban pazarını firmadan alıp firmayı tahliye ettirdikten sonra Belediye açıkladı. Belediyenin hayvan pazarına boş bir arazi iken 16 bin lira yıllık kira ödediği, üzerine 2-3 Milyon liralık tesis yapılıp yıllığı 12 bin liraya o firmaya peşkeş çekildiğini öne sürüldü. 

rferferf.jpg

PAZARI KENDİSİ İŞLETMİŞ 
Encümen başkanı iken imzalayıp verdiği firmanın ortada olmadığı, geçen yılki kurban pazarından yapılan tahsilatlardan belediyeye hiç para yatırılmadığı da ortaya çıktı. Mahkemede resmi olarak Belediye adına hareket etmek suretiyle ihaleyi yaptığı ve 3.bir kişiye Kurban pazarını kiralamış gibi göründüğü, ancak fiilen kendisinin işlettiği, dolayısıyla adeta yeri kendi kendisine kiraya verdiği sonucuna varıldı. 

888888888888.jpg

HER GÜN SU ZAMMINI YAZANLAR NEREDE?
Hedefhalk gazetesinin sahibi görünen İsa Esentürk'ün A.Haşim Baki ile dünür oldukları ve gazetenin sahibinin dolaylı olarak Osman Genç olduğu iddiaları öne sürülmüştü. Halkın yanında olduğunu öne süren gazete Canik Belediyesi'ndeki bu usulsüzlükleri görmezden geldi. Yayın yönetmeni A.Yener Cabbar bu konuya cevap verecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum