GÜRBÜZEROL FARKINI GÖSTERDİ

GÜRBÜZEROL FARKINI GÖSTERDİ
Samsunspor'un başarılı kanat oyuncularından Murat Gürbüzerol Boluspor karşılaşmasında hem attığı golle hemde takıma sağladığı katkı ile bir kez daha kalitesini isbatladı.

 


 

MURAT KENDİNİ BULDU 
Kırmızı beyazlı takımın en fazla golle tanışan isimlerinin başında gelen Murat Gürbüzerol her geçen hafta eski günlerine adeta geri dönüyor. Devre arası Samsunspor'un trasnfer yasağı nedeniyle iler uçta bir çok maçta yalnız kalan başarılı kanat oyuncusu Gürbüzerol ilk yarı takımın gol yükünü çekerek rakip fileleri en fazla havalandıran isim olmuştu. Devre arasından yapılan transferler sonrası kadroya girmekten zorlu çeken Gürbüzerol Boluspor karşılaşmasıdna kaydettiği kritik golün ardından bir kez daha katlitesini belli etti. 

KRİTİK GOL ONDAN GELDİ 
Özellikle sezonun ilk yarısında Samsunspor'un hücumdaki en etkili oyuncularının başında gelen tecrübeli futbolcu ligin ikinci yarısında ilk 11'de yer alamamasının ardından haftalar sonra 11'de çıktığı Boluspor karşılaşmasında perdeyi açan ve attığı kritik golle takımına hayat veren isim oldu. Geçen sezonki performasını ligin ilk yarısında bir türlü sahaya yansıtamayan Gürbüzerol devre arası yapılan takviyelerin ardından takım arkadaşlarının yardımı ile kalitesini bir kez daha göstermiş oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.