"GÜNEŞİ YAKAMIZA TAKTIK HEYECANLA YÜRÜMEYE BAŞLADIK"

"GÜNEŞİ YAKAMIZA TAKTIK HEYECANLA YÜRÜMEYE BAŞLADIK"
İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Selen Gülhan Çam ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Çam; "Genel başkanımızın bizlere hedef gösterdiği güneşi yakamıza taktık, heyecanla yürümeye başladık. Verdiğiniz destek ile İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum" diye konuştu.

Atakum'da İYİ Parti mahalle delegeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda bir açıklama yapan Atakum İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Selen Gülhan Çam başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı. Başkan Selen Gülhan Çam, yaptığı açıklamada, "Dolayısıyla her kongre süreci parti içi temizliktir. Değerli hemşerilerim, öncelikle belirtmek isterim ki Gençlerle ve kadınlarla birlikte, onlara yetki vererek yola devam etmek istiyoruz.Partimizin kuruluş amacı ve geleceğe olan inancını ve omurgasını bozmadan, daha da zenginleşmesini sağlayarak, siyasi üretimini çok daha genişleterek, parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktır. Ayrımsız, yabancısız… Biri ve diğeri diye bahsedilmeyen… Birbirini değerli ve önemli kılan bir yaklaşımı hayati sayacağız. Bütün üyelerimizin görev alma, sorumluluk üstlenme konusundaki taleplerini yerine getireceğiz. Hassas noktamız olan iyi olabilmek, iyi kalabilmek adına direnç göstermeye devam edeceğiz. Gençlerin performansı, kadınların zarafeti, üretimi, yoldaşlarımızın gayreti eksilmeyen umudumuz olacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in geçmişi gururumuz, partimize önemli hizmetler yapmış büyüklerimiz övüncümüz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk değişmez rehberimiz olmaya devam edecektir. Ülkemizde özlenen ve beklenen aydınlık geleceğin inşası adına durmadan, yorulmadan çalışıp bu konuda irademizi ortaya koyacağız. Güzel ilçemin, partimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini sağlamaya, birbirimize sımsıkı tutunarak, gönülden sarılarak, aynı yolda yürümesini bilebildiğimizi, bunu başarmaya devam edebileceğimizi, bu fotoğrafı partimizden verebileceğimizi göstermenin kıymetli olduğunu düşünüyoruz.

iyi-parti-1.jpeg

"Sizleri birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz"
Hiçbirimizin bu topraklardan vazgeçme lüksü yok, yolumuz uzun. Sizlerin görev alma, ilçemin ve ülkemin geleceğine katkı sunma talepleriniz, bizim yönetimimizde emin olun hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Sevgili gençler, gelin özlediğiniz geleceği, hedeflediğiniz ülküleri, istediğiniz kardeşliği ve beraberliği el birliği ile gerçekleştirelim. Sizleri birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz. Bilmelisiniz ki; tüm bunları siyaset yapar. Siyasetinde en güzelini en iyisini genel başkanımız öncülüğünde İYİ Parti yapar. Pamuktan iplik, iplikten kumaş, kumaştan da bilirsiniz ki elbise meydana gelir. Biz bu tarlanın pamuğundan yapılan elbiseyi sırtımıza giydik genel başkanımızın bizlere hedef gösterdiği güneşi yakamıza taktık, heyecanla yürümeye başladık. Ben de belediye meclis üyelerimin, ilçe yönetim kurulu üyelerimin ve sizlerin şahsıma gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek ile başkanlığa yeniden tekrar aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.