GÜMÜŞDAĞ,'YOLUMUZA DEVEM EDİYORUZ'

GÜMÜŞDAĞ,'YOLUMUZA DEVEM EDİYORUZ'
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5'nci Grup' da mücadele eden Temrespor 1930 Bafraspor maçı galibiyeti ile ligdeki yükselişini sürdürdü.

Sarı-siyahlı ekibin Teknik sorumlusu Güven Gümüşdağ,"Rakibimizi 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ettik ve yolumuza devam ediyoruz"dedi.

'GALİBİYETLER SERİSİNE DEVAM ETTİK'
Güzelorduspor maçı galibiyeti ile başlayan maç kazanma serisini 1930 Bafraspor maçında da devam ettirdiklerini belirten Sarı-siyahlı ekibin Teknik sorumlusu Güven Gümüsdağ," 1930 Bafraspor karşısında 1-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik. Attığımız kadar da çok gol kaçırdık. Futbolcularımı da alnından öpüyorum ve de Termespor'u 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"diye konuştu.

'ALLAH AĞZIMIZIN TADINI BOZMASIN'
Galibiyetler serisine devam edeceklerini söyleyen Temrespor'un Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ," İyi seri yakaladık.Allah ağzımızın tadını bozmasın ve hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ladik Belediyespor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren kendi tesislerimizde başlayacağız ve yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Ladik Belediyespor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz"dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.