GÜMÜSDAĞ,’ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ’

GÜMÜSDAĞ,’ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ’
Çorum Ulukavakspor ile 3-3 berabere kalan Termespor şansızlığına yanıyor. Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Rakibimize puan kaptırdık” dedi.

'KAZANMAK İÇİN İYİ MÜCADELE ETTİK'
Çorum Ulukavakspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen galibiyeti getirecek gollere ulaşamadıklarını dile getiren Sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Rakibimizin karşısında iyi bir oyun sergilediğimiz dakikalarda kendi kalemize attığımız gol il 1-0 mağlup duruma düştük ve lehimize verilen birde penaltı atışını değerlendiremedik . Sönmezin attığı golle durumu 1-1 yaptık. İlker'le öne geçtik. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Çorum Ulukavakspor eşitliği yakaladıktan sonra rakibimiz skoru 3-2'ye getirdi.Maçın uzatma dakikalarında attığımız gol ile durum 3-3 oldu ve böylece bu mücadelenin sonucunda bir alabildik.Bu maç bizim hakkımızdı olmadı üzgünüz” diye konuştu.

'RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ'
Hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları lider Kastamonuspor 1966'nın hazırlıklarına bu günden başlayacaklarını söyleyen Termespor'un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Rakibimizin gücünü biliyoruz .Ünyespor'u 9 kişi ile mağlup etti ve bizde hazırlıklarımızı ona göre yapacağız ve bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum.Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz .Takımımızda Çorum Ulukavakspor maçında cezalı duruma düşen Hakan Balçık'ın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Kastamonuspor 1966 maçı sonrası verilecek olan devre arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz ” dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.