GÜMÜŞDAĞ,‘ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ’

GÜMÜŞDAĞ,‘ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ’
Ladik Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüsdağ,”Rakibimizin karşısında aldığımız güzel bir galibiyetin sonucunda futbolcularımı kutluyorum ve de taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki  maçlarımıza bakıyoruz aktık” dedi.

‘SIRALAMADAKİ  YERİMİZİ KORUYORUZ’
Ladik Belediyespor maçı galibiyeti ile lığdeki puanını 40 yükselten ve 4 sırada yerini alan sarı-siyahlı ekibin Teknik, Sorumlusu Güven Gümüsdağ,”Rakiplerimizin karşısında iyi bir oyun seğriliyoruz Aldığımız güzel bir galibiyet  sonucunda sıralamadaki yerimizi koruyoruz. Bu arada lığın sonu yakalaşırken, düşme hattında  bulunan  ve zirvede kalma mücadelesi veren takımlarımızı görüyorum .Kendi sahamızda onayacağımız iki önemli maçımız kaldı.Bunların birisi Yeni Amasyaspor diğeri ise grubumuzun lider olan takımı Kastamonu 1966’la oynayacağız  maçlarımızı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

‘FUTBOLCULARIMA BİR GÜN İZİN VERDİM’
Ladik Belediyespor maçı galibiyeti sonrası futbolcularına bir gün izin verdiklerini belirten Termespor ’un Teknik, Sorumlusu  Güven Gümüsdağ ,”Hafta sonunda deplasman Karşılaşacağımız Fatsa  Belediyespor maçının hazırlıklarına Persembe gününden itibaren başlayacağız. Rakibimizin karşısında aldığımız güzel bir galibiyet ile  hazırlıklarımızı sürdüreceğiz  ve  taraftarlarımızı Fatsa  Belediyespor maçında  yanımızda görmek istiyoruz.Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda karşılaştığımız 1930 Bafraspor mücadelesinde kırmızı kart gören Caner Bekgöz’ün  dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor”dedi. 

Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.