GÜMÜŞDAĞ.’YÜKSELEN TERMESPOR’A HAKEM DARBESİ’

GÜMÜŞDAĞ.’YÜKSELEN TERMESPOR’A HAKEM  DARBESİ’
Deplasmanda Yeni Amasyaspor'a 2-1 mağlup olan Termespor hakeme isyan etti.

Sari-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ ,”Maçımızı yöneten hakemin yanlış kararları nedeni ile mağlup olduk” dedi.

'HAKEMİN KARARLARI YANLİŞTİ'
Yeni Amasyaspor karşısında iyi bir oyun serğilemelerine rağmen hakemin vermiş olduğu yanlış kararlar nedeni ile mağlup olduklarını sert bir dille eleştiren siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ ,”Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf bizdik ve karşılaşmanın 38 dakikasında hakemin vermiş olduğu yanlış karı neden i ile rakibimizi karşısında 1-0 yenik durma düştük ve Mert Çakır ile durum 1-1 oldu." şekline konuştu.


GÜMÜŞDAĞ'DAN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Maçın son dakikalarından net gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Güöüşdağ,"Maçın sonlarına doğru Hakan Balçık yakaladığımız bir gol pozisyonundan yararlanamadık ve son dakika golüyle Yeni Amasyaspor'a mağlup oluk. Maçtan sonra rakip takim taraftarları oyuncularımızı alkışladılar. İyi mücadeleden dolayı futbocularımı kutluyorum ve de taraftararımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLEYECEĞİZ'
Yeni Amasyaspor maçı sonrası futbolcularına iki gün izin verdiklerini belirten Termespor'un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, ”Hafta sonu karşılaşacağımız Çorum Ulukavakspor maçının hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacağiz. Bu maç bizim için çok önemli iyi şekilde hazırlanacağız Bu arada sunuda hatırlatmak istiyorum. Termespor devre arasına kadar alacağimiz puanlarla yoluna devam edeceğimize inanıyorum ve biz iyi bir ekibiz futbolcularıma ve de taraftarlarımıza da güveniyorum ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.