GÜMEŞDAĞ,’KAZANACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK’

GÜMEŞDAĞ,’KAZANACAĞIMIZ MAÇI KAYBETTİK’
Deplasmanda Turhalspor’a 4-3 gibi bir skorla mağlup olan Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Kazanacağımız maçı kaybettik veTermespor camiası olarak üzgünüz telafi edeceğiz ”dedi.

’90  DAKİKA BOYUNCA İYİ MÜCADELE ETTİK’
Turhalspor karşısında  iyi bir oyun sergilemelerine rağmen mağlup olduklarını  dile getiren Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Rakibimizin  karşısında iyi mücadele ettik ve  atiğimiz gol kadar kaçırdığımız gollerde oldu. Futbolcularımızı kutluyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı önümüzdeki  kalan maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.

‘BU MAÇI HAK EDEN KAZANSIN DİYORUM’
Hafta sonunda karşılaşacakları  Çarşambaspor maçının hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacaklarını belirten  sarı-siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Tüm Hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapacağız ve bu maçı hak eden kazansın diyorum. Çaşambaspor ile yapacağımız  maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz ”dedi.

‘BU MAÇI GÜNÜNDE OLAN TAKİM KAZANSIN’
Termespor’un taraftarları ise,”Komşumuz olan Çarşambaspor’u taraftarları ile birlikte kardeş takım olarak görüyoruz ve bu  maçı  gününde olan takimin kazansını istiyoruz. Termesporumuzun her zaman yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.Termespor camiası olarak da biz bir aileyiz ve de takımımıza güveniyoruz” diye ifade etti.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.