"Gücümüzü halkımızdan alıyoruz"

"Gücümüzü halkımızdan alıyoruz"
Hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz kırsal mahalle gezilerine devam ediyor.

Kayabaşı, Kocaoğlu, Sivrikese, Kuşkonağı Mahalleleri ve bölgede üretim yapan un fabrikalarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Musa Akın, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Gazi Gedik, MHP İlçe Sekreteri Muammer Düzgün, MHP’li yöneticiler, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Hasan Kaya, Ömür Gül, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik etti.

ikiz.jpg

Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, mahallelerde yapmış olduğu konuşmalarda Havzanın gelişimi için sanayileşme ve turizmin önemli olduğunu belirterek “Havzamızın geleceği sanayi ve turizmde. Havza OSB’mizin ilçemize olan katkısı çok büyük. Havza OSB büyüdükçe Havza’da da gelişecek, büyüyecek ve göç olan bir ilçe olacak. Bunlara ilaveten ilçemizin turizm potansiyelini de harekete geçirecek projelerimiz hazır. Bölgede bulunan ve türünün nadide örneklerinden olan Kurt Köprü başta olmak üzere birçok tarihi ve doğal değerimizi öne çıkararak ilçemizin ve bölgemizin tanıtımını yapacağız” dedi.

İkiz, “2004 – 2019 yılları arasında ilçemiz için çalışma onurunu yaşadım. İnşallah bu 5 yılda da bu onuru yaşayacağım. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız tüm işlerde gücümüzü halkımızdan alıyoruz ve halkımıza hizmet için kullanacağız” dedi.

ikiz-3.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise 31 Martta Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafere daha imza atacaklarını belirtti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, “MHP olarak Cumhur İttifakı adayımız Sayın Murat İkiz’in yanında ve destekçiyiz. Sayın Başkanımızın ayağı yere basan projeleri ve vizyonu ile ilçemizde önümüzdeki 5 yılda çok iyi işlere hep birlikte imza atacağız. Milletimizin birliği ve beraberliğinden aldığımız güç ile milletimize hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin destekleri ile daha emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.