GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan her gün gerçekleştirdiği mahalle buluşmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Bir belediye başkanının halkın içinde olmasının insanları mutlu ettiğini belirten mahalle sakinleri Başkan Tok'a teşekkür etti.

İlkadım Mahalle buluşmalarını sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Tok, vatandaşla tek tek sohbet ederek mahalle için yapılamasını istedikleri hizmetleri dinledi. Başkan Tok daha sonra Sultan Beyazıt Alemdar Camii Kur-an Kursu'nu ziyaret ederek kursun binasının eksikleri hakkında bilgi aldı. Düzenlenen buluşmaya Başkan Tok'un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, birim müdürleri katıldı. Gerçekleşen buluşmada vatandaşlar Başkan Tok'un her gün farklı mahallelerle halkla buluşması noktasında teşekkür etti.

“ENERJİMİZİ HALKIMIZ VERİYOR”
Her gün bir gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmalarımıza ara vermeden Kazım Karabekir Mahallemizden devam ediyoruz. Halkımızın ayağına gelerek sıkıntılarını ihtiyaçlarının ne olduğunu öğreniyor ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Belediyecilik, belediye binasında oturarak yapılmaz. Her zaman bölgede bulunarak incelemeler yaparak halkın isteklerini karşılayabiliriz. Bizlerde her sabah İlkadım ilçemizde incelemeler yapıyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip halkımızın olurunu alarak gerçekleştiriyoruz. Belediyecilikte hizmet noktasında her şey yapılabilir ama vatandaşın istemediği uygun görmediği bir işi yapmak hizmeti yapmamak gibi olur. Bu nedenle her zaman istişareye, halkımızla buluşmalara önem veren belediyecilik anlayışı işle çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız enerji ve destek ile gece gündüz demeden her gün daha güzel daha modern bir İlkadım için koşuyoruz." dedi.

Daha sonra Sultan Beyazıt Alemdar Camii Kur-an Kursu'nu ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kurs gören bayanlarla sohbet etti. Kurs binasındaki eksikler halkkında bilgi alan Başkan Tok, eksiklerin tamamlanması noktasında çalışmalar başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.