Görevini bile bilmiyor

Görevini bile bilmiyor
Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney'in, seçim çalışması kapsamında yayınladığı bir video tepki çekti. Kanuna göre çöpleri ilçe belediyelerinin topladığı ortada iken çöp konteynerleri önünde video çeken Güney'e vatandaşlardan yorum yağdı.

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney, çalışmaları kapsamında arkasına çöp konteynerlerini alıp, "İşte çöp. Temizlik yapılıyor ama ortalık çöp içerisinde. Samsunumuzda çöp maalesef doğru dürüst toplanılmıyor, işçilik maalesef yapılmıyor. Çöpten çamurdan kurtaracağız Samsunumuzu yakın bir zamanda." ifadelerini kullandı.

435656.jpg

ÇÖPLERİ BÜYÜKŞEHİR Mİ TOPLUYOR?
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Güney'in, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’na göre ilçe sınırları içerisinde katı atıkları toplama ve aktarma istasyonunu taşımanın ilçe belediyesinin asli görevleri arasında olduğunu bilmemesi şaşkınlığa sebep oldu. SBB koltuğuna talip olan Güney'in, arkasına çöp konteynerleri alarak, "Çöpten kurtaracağız Samsunumuzu" şeklindeki açıklamalar yaparak bu derece temel bilgiden yoksun olması kamuoyunda tepki topladı.

324234.jpg

"ŞOV YAPMA BAŞKAN"
Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney'in söz konusu paylaşımının altına ise vatandaşlardan adeta tepki yağdı. Gelen yorumların bazılarında, "Başkan sen şov yapıyorsun.", "Git işini yap, şov yapma Allah var kitap var ya düne kadar yeri neredeydi?", "Sana yakışıyor mu? Gitmişsin çöp toplama bölgesinde çekim yapıyorsun.?" şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum