GÖNÜLLERDE SEVGİ KÖPRÜLERİ KURUYORUZ

GÖNÜLLERDE SEVGİ KÖPRÜLERİ KURUYORUZ
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından başlatılan programda 17 ilçede en yaşlı üyelerin evlerine gidilerek ziyaretler gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ile ilçe kadın ve gençlik kollarının yer aldığı programlarda 17 ilçede en yaşlı parti üyelerinin evlerine ziyaretler gerçekleştirildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ziyaretini İlkadım İlçesi'nde üye Zeynep Doğan'ın evine gerçekleştirdi.

thumbnail-whatsapp-image-2020-03-04-at-11-04-41.jpg

Aksu'ya ziyarette İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin ve Liman Mallesi Başkanı Adnan Yıldırım eşlik etti. Göreve geldiği andan itibaren birlik beraberlik içerisinde gece gündüz demeden gayretle çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Ersan Aksu, en yaşlı üyelere gerçekleştirdikleri ziyaretle gönüllerde sevgi köprüleri kurmaya devam ettiklerini belirtti.

whatsapp-image-2020-03-04-at-11-04-43-1.jpeg

"HER 5 SEÇMENDEN BİRİ ÜYEMİZ"
AK Parti'nin Samsun'da 205 bin üyesinin olduğunu vurgulayan Başkan Aksu, "Her 5 seçmenden biri partimize üye.  Her 100 seçmenden 80'i partimize o veya bu seçimde oy verdiğine inanıyoruz. Bu rakamlar çok net şekilde gösteriyor ki Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin partisi olmuştur. Ülkemizi büyük hedeflere taşıyarak milletimizin gönlünde sağlam yer edinen partimiz, milletimizin umudu olmuştur" dedi.

whatsapp-image-2020-03-04-at-11-04-44.jpeg

"CUMHURBAŞKANIMIZA VE VATANIMIZA SEVDALILAR"
En yaşlı üyelere gerçekleştirdikleri ziyarette bir anlamda tarihe yolculuk yaptıklarını ifade eden Başkan Aksu, "Hepsi tarihi bir çınar. Her birinden çok farklı hikayeler dinledik. 100 yaşını geçen bir çok üyemiz var. Hepsi, 'Gönül adamı' diye bahsettikleri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a duacı. 'Allah başımızdan eksik etmesin' diyorlar"  diye konuştu.

thumbnail-whatsapp-image-2020-03-04-at-11-04-43.jpg

"HEPSİNİN DİLİNDE DUA VAR"
"Üyelerimizin ziyaretlerde yaşadığı sevinç, bizleri çok mutlu etti" diyen Aksu, sözlerinin devamında şunları söyledi: "AK Parti, millete hizmet aşkı daima taze olan, hiç bitmeyen gönül partisidir. AK Parti vefadır, sevgidir. Hangi haneye misafir olduysak hepsinin dilinden vatanımız ve mehmetçiklerimiz için dua eksik olmadı. Vatanımız, bayrağımız, ezanımız için çetin bir mücadele verdiğimiz şu günlerde bu birlik beraberlik ve ağzı dualılar varken Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millet olarak zorlukların üstesinde geleceğiz inşallah. Bizleri evlerinde misafir eden tüm üyelerimize teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.