GOLCÜLERİN REKABETİ NEFES KESECEK

GOLCÜLERİN REKABETİ NEFES KESECEK
Sezonun en kritik mücadelesi yarın Manisa'da oynanacak. İki takımın 17 gollü forvetleri arasındaki rekabet maça damgasını vuracak.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 2019-2020 sezonu şampiyonunu büyük ölçüde belirleyecek olan 32 puanlı Manisa Futbol Kulübü ve 55 puanlı lider Yılport Samsunspor arasında oynanacak olan mücadele yarın Mümin Özkasap Stadında saat 13:30'da başlayacak  İki takımın da büyük önem verdiği sezonun en kritik maçında gözler golcü oyuncularda olacak.

golcu-1.jpg

17'şer golle TFF 2.Lig'de gol krallığını paylaşan Bahattin Köse ve Serdar Deliktaş'ın yarınki maçta sergileyecekleri performans iki ekip için de belirleyici olacak.

golcu-2.jpeg

DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK
Lider Yılport Samsunspor'un golcüsü deneyimli oyuncu Bahattin Köse bu sezon kırmızı-beyazlılara 17 gol ve 4 asist ile katkıda bulunarak takımını sırtladı. Manisa Futbol Kulübü'nün golcü ismi Serdar Deliktaş ise 17 gol ve 2 asist ile başarılı bir performans sergiledi. Yarın oynanacak olan, şampiyonluk düğümünü çözecek mücadelede özellikle Köse ve Deliktaş'ın performansları maçın sonucuna direkt etki edecek.

qqq1-003.jpg

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.