Golcü oyuncudan beklentiler büyük

Golcü oyuncudan beklentiler büyük
Yılport Samsunspor'un en skorer oyuncusu olan Marius'tan beklentiler büyük. Çadlı santraforun Fatih Karagümrük maçında takımın en etkili ismi olması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de istediği istikrarı yakalamayan Yılport Samsunspor'da 6 golle takımın en skorer oyuncusu olan Marius Mouandilmadji'den beklentiler büyük. Son haftalarda form grafiğini yukarılara taşıyan Çadlı oyuncunun 6 Ocak Cumartesi günü oynanacak Fatih Karagümrük maçında takımın en etkili ismi olması bekleniyor.

marius-1.jpg

"Onlar beni her zaman motive etti"
Kırmızı-beyazlı taraftarlar hakkında konuşan Marius, "Taraftarımız tabii ki bir forvetten gol bekliyor, çok iyi performans bekliyor. Gol gelmeyince maçlarda tepkiler gelmeye başlıyor. Ben de bunu anlayışla karşılıyorum. Ne olursa olsun, işimin gereğini yapmaya çalıştım. Kafamı hep dik tuttum, gerek hocalarımız gerek takım arkadaşlarım bana çok güvendi. Güvenleri sebebiyle kendilerine teşekkür ettim. Onlar beni her zaman motive etti. Onların bana gösterdiği güven ve inancını atacağım gollerle göstermek istiyorum." diye konuştu. Skor üretmediği maçlarda da takımın hücum gücüne katkı sağlayan 25 yaşındaki oyuncu, iç sahada taraftarlara 3 puanı hediye etmek için hazırlıklarını sürdürecek.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.