GOL SEVİNCİ GÜNDEM OLDU

GOL SEVİNCİ GÜNDEM OLDU
3-1 kazanılan Balıkesirspor maçında iki gole imza atan Nadir Çiftçi'nin gol sevinçlerinde yaptığı hareketler gündem oldu.

TFF 1.Lig'in ertelenen 12. hafta maçında Yılport Samsunspor'un deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta iki gol atarak sezonun en iyi oyununu ortaya koyan ve galibiyetin mimarı olan Nadir Çiftçi'nin gol sevinçlerinde yaptığı hareketler kırmızı-beyazlı taraftarın gündemine oturdu. Son maçlarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarın merceği altına alınan futbolcular arasında olan Nadir Çiftçi, hakkında yapılan eleştirilere attığı gollerle cevap verdi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar Çiftçi'nin hareketlerini eleştirilere karşılık olarak algılayınca sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar deneyimli oyuncuyu sert bir dille eleştirirken açıklama kaptan Caner Arıcı'dan geldi.

iftci-1.jpg

KAPTAN ARICI'DAN AÇIKLAMA
Kaptan Caner Arıcı, Nadir Çiftçi'nin gol sevinçlerinde yaptığı hareketleri rakip takıma karşı yaptığını açıkladı. Taraftarların eleştirileri üzerine açıklama yapan Arıcı, "Sevgili taraftarımız Nadir kardeşimizin yapmış olduğu gol sevinci ve çıkarken yapmış olduğu hareketlerin bizim Samsunspor ailemizle hiç bir alakası yoktur tamamen rakip takımın çirkin söylemleri için yapılmıştır" ifadelerini kullandı. Arıcı'nın açıklamaları oluşan gergin atmosferi dağıttı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.