GİZLİ ORTAK MI?

GİZLİ ORTAK MI?
Yönetmeliklere uygun olmadığı için ruhsat işlemi yapılamayan petrol istasyonunun sahibinin eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz olması dolayısıyla Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın Karayolları Genel Müdürüne baskı yaptığı iddia ediliyor.

İlkadım ilçesi Toybelen mahallesi sınırları içinde olan karayolunda tam kavşakta bulunması sebebiyle yönetmeliklere uygun olmayan petrol istasyonu ruhsat  işlemini yapamıyor. Petrol istasyonunun sahibi, eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz olması dolayısıyla Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın Karayolları Genel Müdürüne baskı yaptığı iddia ediliyor. Bu çerçevede ruhsat sıkıntısını aşmak için Yusuf Ziya Yılmaz'ın dahil olması, petrol istasyonunun 'gizli ortağı mı?' sorusunu akıllara getiriyor.  

yyyyyyyyyyyyy.png

YÖNETMELİĞE AYKIRI!
Karayolları kenarında yapılacak ve açılacak tesisler hakkında yönetmelikte 17. maddede; ''...Tesislere ait geçiş yolu ekseninin taşıt yolu dış kenarı ile kesiştiği noktanın kavşak başlangıcına mesafesi; aynı yönde birden fazla şeridi olan iki yönlü devlet yolları ile bölünmüş devlet yollarında en az 200 metre...'' olduğunu yazmakta iken kavşağın hemen başlangıcına yapılmış bu petrol istasyonu zaten yönetmeliğe aykırı olarak inşa edilmiş ve işletmeye devam etmekte. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün buradaki ruhsat işlemi için ne yapacağı merak konusu oldu.

666666.png

BU BİRLİKTELİK YENİ DEĞİL
Yusuf Ziya Yılmaz ve eski Yeşilkent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ın, daha önce de bu tür işlerde beraber oldukları kamuoyunun malumu. Yusuf Ziya Yılmaz, görevdeyken SAMULAŞ'ın Balaç Mahallesi'nde ihalesini aldığı benzinlik ve LPG istasyonunun, Mustafa Yılmaz'a verileceği kaydedilmişti. Ancak kamuoyunun ihaleye çıkacak alanı mercek altına alması sonucu iş tersine dönmüş, SAMULAŞ devreye girmişti. Dolayısıyla Samsun kamuoyunda Mustafa Yılmaz'ın eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın gizli kasası olduğu konuşulmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum