GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ, KAVAK'TA

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ, KAVAK'TA
Kavak'ta yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "Kavak'ta yaşyan gençlerimizi spor'a teşvik etmeliyiz"dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağaray Kılıç'a ziyaretinde, Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Samsun Gençlik ve Spor il  Müdürü Güven Özyurt, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ak Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Tunsel Aslankoç  eşlik etti.

GENÇLERİMİZİ TEŞVİK ETMELİYİZ
 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağaray Kılıç, "Yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu'muza Kavak'taki gençlerimizi teşvik etmeliyiz. Bu konuda en büyük görev sizlere düşüyor. 500 kişilik kapasitesi bulunan bu spor salonunda gençlerimizin hiç durmadan spor yapabilecekleri ortam hazır. Kavak sporda Yaşar Doğu ile adını dünyaya duyurmuş bir ilçe bunun devamını getirmekte bizlerin elinde. Bizler hükümet olarak herzaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Spor konusunda Kavak'ın tekrar adını duyurması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız"diye konuştu.

İLÇEMİZ İÇİN GEREKLİYDİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Çok Amaçlı Spor Salonu'muz için öncelikle sayın bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ediyorum. çok büyük desteği oldu. İlçemiz için böyle bir spor kompleksi gerekliydi. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için bu tür spor aktivitelerini daha çok aktif hale getirmemiz gerekiyor. İlçemizin adını dünyaya birkez daha duyurabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.


Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.