GENÇLİK BİZE GÜÇ VERDİ

GENÇLİK BİZE GÜÇ VERDİ
Samsun Genç İşadamları Derneği'nin geleneksel iş yemeğinin konuğu olan AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç oldu.

SAMGİAD'ın Kasım ayı geleneksel iş yemeği Atakum Coffee Home'da AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşti. Yemekte genç işadamlarıyla buluşan Çağatay Kılıç, gençliğin kendilerine güç verdiğini söyledi.

SAMSUN'U GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ
Geleneksel iş yemeğinin açılış konuşmasını yapan Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent Özden yaptığı konuşmasına göreve geldiğimiz günden bugüne SAMGİAD olarak bugünden Samsun'un geleceği için neler yapabileceklerini düşündüklerini, Samsun'u Türkiye ölçeğinde bulunduğu seviyeden hemem hemen her alanda daha üst sıralara nasıl ve ne şekilde taşımak için mücadele ettiklerini kısacası şehri, bölgesi ve ülkesi için çalışan ve biraraya gelen bir topluluk olduklarını belirterek başladı.

Levent Özden, "Bizler kendimizi büyütürken, şirketlerimizi büyütürken şehrimizi de nasıl büyütebilirizi düşünen ve bu amaçla mücadele eden tamamıyla maneviyatla beslenen samimi gençleriz. Ülke ölçeğinde gelişimin mikro büyümeden makro büyümeye doğru olduğunu çok iyi biliyoruz. Eğer şehrimizi ve bölgemizi büyütürsek kümülatif olarak ülkemizi de istenilen noktalara taşıyabileceğimiz inancındayız. SAMGİAD olarak sayın Başbakanımızın çizdiği 2023-2053 ve 2071 vizyonuna bugünün gençleri ve bu gençlerin hedefleri, hayalleri ve heyecanlarıyla ulaşılabileceğini düşünüyoruz. Büyüklerimizin tecrübeleriyle bizlerin enerji ve heyecanlarımızı birleştirerek ülkemiz için düşündüğümüz ve çizdiğimiz hayallere hep beraber yürüyebileceğimizi ifade etmek istiyoruz. Bizler bu noktada talepkar bir gençliğiz. Ortak paydamız olan ülkemizi, bayrağımızı, coğrafyamızı, ekonomimizi dünya ölçeğinde daha da üst sıralara taşıyacak, her alanda daha da başarılı ve iddialı Türkiye Cumhuriyeti'ni oluşturma noktasında hep beraber olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Yurt dışı seyahatlerimizde ülkemizin nereden nerelere geldiğini, ekonomimizle, bayrağımızla ve de başarılı, dinamik bürokratlarımız ve iş adamlarımızla ülkemizin dünya coğrafyasında ne denli kabul gören bir noktaya geldiğini görüyor ve bununla gurur duyuyoruz. Bu ortak paydada ve amaçta üzerimize düşen her görevde hiç çekinmeden var olacağımızı hatta bu nokta da talepkar bir gençlik olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

KARGİF BÖLGENİN GELECEĞİ
Aynı zamanda Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu Başkanı olan Levent Özden, KARGİF olarak Samsun'da bir toplantı yaptıklarını belirterek, "Sadece Samsun değil, Karadenizin sorunları da bizim sorunlarımız. Yaşadığımız bölgeyi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Gücümüz yettiğince bu uğurda mücadele ediyoruz. Biz Karadenizin teminatıyız, Karadenizin geleceğiyiz" dedi.

BİR ARADA OLUN
AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ise 27 yaşında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile çalışmaya başladığını belirterek, "Bunu neden söylüyorum. Başbakanımızın ekibinin içindeki gençlerin ne kadar önemli olduğunun çok açık bir göstergesi. Başbakanımız gençliğe büyük önem veriyor. Bunu 2011 seçimlerinde gösterdi. 12 Haziran 2011 akşamı seçim sonuçları belli olduğunda AK Parti'nin 35 yaş altı 18 milletvekili vardı ve ben en yaşlıları idim. Burda şuna vurgu yapmak istiyorum. Eğer sizler kendinize güvenirseniz, bu da sizin başarınıza, geleceğinize güvenle bakmanızı sağlar. Sizin birlikte olduğunuz ortamlar içinde mutlaka farklı düşünceler vardır. Her kişinin ailesinden, yaşantısından aldığı bir düşüncesi var. Farklı bir karakteri var. Bu farklı görüşler ayrılığınızın değil birlikteliğinizin vesilesi olmak durumunda. Sizler SAMGİAD olarak burdasınız. Hepiniz buraya bir şey katıyorsunuz. Bunları birleştirdiğinizde bir tat ortaya çıkıyor. Bunu hiç bir zaman gözardı etmeyin. Birbirinize farklı açılardan bakmayı öğreneceksiniz. Bu size zenginlik verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.