GENÇLİĞİN MERKEZİ

GENÇLİĞİN  MERKEZİ
Çatalarmut mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezinin temelinin şubat ayında atılacağının müjdesini verdi.

2015'in İlkadım'da projelerin hayat bulduğu yıl olarak adlandırılacağını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tarih'in en büyük yatırımının Çatalarmut mahallesine kazandıracaklarını kaydetti.
YENİ YILDA TEMELİ ATILIYOR
Seçimlerden verdiği sözün arkasında durarak hükümet yatırımlarını İlkadım İlçesi'ne çekmek için Ankara Samsun arasında mekik dokuduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, " Girişimci ruhumuz, Ankara ile olan diyaloğumuz, tecrübe ve birikimlerimizle Çatalarmut Mahallemize Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi'ni kazandırıyoruz. Bu yatırımı çekmek büyük çaba ve uğraş gerektirir. Yatırımı ilçemize çekmek için çok ter döktük. Ankara Samsun arasında mekik dokuduk. Sözünü aldık. Allah izin verirse, 2015 şubat ayının sonunda toprağa kazmayı vuracağız." dedi.
"UYUM, ŞEHRE YATIRIM KAZANDIRIR"
Koordineli ve uyumlu çalışmanın Samsun'a yatırım kazandırdığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " İlçemize böyle büyük bir yatırımı kazandırmanın uyumlu ve koordineli çalışmaktan geçer. Uyumlu çalışmanın şehre ve kente faydası vardır. Bu konuda gençlik merkezimizin ilçemize kazandırılmasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve tüm parti teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyorum. "diye konuştu.
GENÇLER SPOR VE SANATLA MEŞGUL OLACAK
Mahalle sakinlerinin büyük sevinçle karşıladığı müjdenin alkışlarla karşılık bulduğu konuşmasında Başkan Erdoğan Tok, " Gençliğimizi önemsiyoruz. Çünkü gençlik toplumun geleceğidir. Hayata geçireceğimiz Türkiye'nin en büyük gençlik merkeziyle kötü alışkanlıklardan kurtarmak için toplumumuzun sesi ve nefesi olan gençlerimizin enerjisini spor ve sanata yönlendirerek harcamasını sağlayacağız." şeklinde konuştu.
Başkan Tok, kahvaltı programının ardından Çatalarmut Mahallesi Aygün Sokak'taki evinde felçli Eşref Kılınç(83) adlı hastayı ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum