GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ
Kırmızı Beyazlıların genç oyuncuları bu sezon görev aldıları tüm maçlarda ortaya koydukları üst düzey performanslarla adeta göz doldurdular.

FUTBOLCU OCAĞI OLUYOR
Samsunspor'un alt yapısından yetişen ve A takım bünyesine dahil edilen Kırmızı Beyazlıların genç oyuncuları ligde ve kupa'da görev aldıkları tüm maçlardaki performansları göz doldurmaya devam ediyor. Özellikle ligde oynana krtik maçların bir çoğunda görev alan Samsunspor'un başarılı kalecisi Furkan Köse ile Ercan Yazıcı performanslarıyla adeta genç arkadaşlarına örnek oluyorlar.


SAMSUNSPOR MAZİSİNE DÖNÜYOR
Teknik direktör Erhan Altın'ın özellikle Kupa maçlarında bir çok genç isme forma şansı vermesi Samsunspor'u alt yapısıyla meşhur ve geçmiş yıllarda futbol pazarından bir çok yıldız ismi yetiştiren mazisine götürüyor. Furkan, Ercan, Doğan, Halili İbrahim Pekşen gibi bir çok oyuncunun bu sezon sıklıkla forma şansı bulmaları Alperen, Erdi, Burhan, Harun ve golcü Safa gibi gençlerinde önlerini açtı.

DOĞAN GİDECEK'Mİ ?
Alt yapısından yetiştiridiği bir çok genç oyuncu ile Türkiye futboluna damga vuran ve Karadeniz'de futbolcu ocağı olarak bilinen Samsunspor'un geçmiş senelerdeki bu başarısı son maçlarda formayı kapan genç oyuncuların ardından yeniden canlandı. Öte yandan Kırmızı Beyazılar'da Doğan Erdoğan'ın sözleşmesinin bitmesine az bir süre kalmasına rağmen yeni sözleşmeyi imzalamaya yanaşmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.