Gençlerden Teröre Tepki!

Gençlerden Teröre Tepki!
Samsun'da çoğunluğu lise öğrencilerinden oluşan grup şehitleri unutmadıklarını ve unutmayacaklarını göstermek için yürüdü.

Sayılarının çok fazla olmamasına rağmen seslerini gür bir şekilde çıkaran gençlere Samsunlu vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi.

ÇOĞU LİSE ÖĞRENCİSİ

Sosyal medya üzerinden organize olan, çoğunluğunu lise öğrencilerinin oluşturduğu gençler Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Buradan Çiftlik Caddesi'ne hareket eden yaklaşık 200 grup sloganlar eşliğinde Şehir Kulübü önüne kadar yürüdü. Ardından Atatürk Heykeli'ne geçen grup, yürüyüş esnasında geçtiğimiz günlerde şehit olan Samsunlu Burak Zor için sloganlar attı. Atatürk Heykeli'ne gelen gençler şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı okudular. İstiklâl Marşı'nın ardından son günlerde kaybettiğimiz birçok şehidimizin isimleri okundu. Grup temsilcisi bir gencin okuduğu şehit isimlerinin ardından gruptaki herkesten 'Burada!' diye karşılık verildi. Gençler HDP, PKK ve Abdullah Öcalan aleyhine sloganlar attıktan sonra dağıldı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.