Gençlerden hazırlık kurslarına yoğun ilgi

Gençlerden hazırlık kurslarına yoğun ilgi
Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Gençlerin hedeflerine giden yolda yanında olan Canik Belediyesi, akademi sınavlarına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz kurs desteğini sürdürüyor.

canik-bld-haber-22-12-2023-1.jpeg

Özel parkurlar ve uzman eğitmenler eşliğinde devam eden Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’na gençler yoğun ilgiyle katılıyor. Gençlerin eğitmenler tarafından performans takiplerinin yapıldığı Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda, grup ve özel olarak oluşturulan çalışma programı eşliğinde bireysel çalışmalar gerçekleştiriliyor.

canik-bld-haber-22-12-2023-5.jpeg

Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda BESYO, POMEM, MSÜ ve Bekçilik sınavlarına hazırlanan gençlerin eğitimlerine devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Akademiye Hazırlık Kurslarımızda gençlerimize özel parkurlarda ve uzman eğitimler eşliğinde eğitim veriyoruz. Gençlerimizin sınav süreci boyunca gelişim aşamaları eğitmenlerimiz tarafında takip ediyor. Gençlerimizin hayallerine ve hedeflerine giden yolda tüm imkânlarımızla yanındayız. Gençlerimize yönelik desteklerimizi arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

canik-bld-haber-22-12-2023-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.