GENÇLER UMUT VERDİ !

GENÇLER UMUT VERDİ !
Samsunspor'da Adanademirspor müsabakasında takımda yer alan genç oyuncular gelek haftarlar öncesi Kırmızı beyazlı camia'ya umut dağıttı.

 

 

GENÇLERİN BÜYÜK HIRSI VE AZMİ 
Kırmızı beyazlılar'da Gençler umut verdi. Samsunspor'un Adanademirspor müsabakasında Kırmızı beyazlıların genç oyuncuları ortaya koydukları performans ve mücadeleleri ile gelecek adına umut verdi. Özeliikle oyuna sonradan dahil olan genç oyuncular sahada Samsunspor'un adeta yükünü hafifletti ve ligin ilk maçı olmasına rağmen hiç bir şekilde tecrübesizliklerine aldırış etmeden takımın temposuna ayak uydurarak savaştılar. 

BURHAN VE PEKŞEN İSTENİLENİ VEREMEDİ 
İler uçta Samsunspor'un gol umudutlarının en başında yer alan Alperen Pak rakip savunmacıların arasında kaybolurken orta sahaya kadar mücadele etmesi ve top kapması taraftarlardan alkış aldı. Sol bek'te ilk kez görev alan Ramazan ise oyun stili ile geçen sezon Kırmızı beyazlılar'da forma giye Oğuzhan'ı aratmadı. Bir diğer genç oyuncular Burhan Arman ve Halil İbarhim Pekşen her ne kadar oyun içerisinde yer alasalarda son paslarda ve vuruşlarda etkisiz kaldılar. 

ZOLA YENİDEN DOĞDU 
Öte yandan Samsunspor geçen sezon çok az maçta forma şansı bulan Tistel Zola'yı adeta yeniden kazandı. Orta sahada Hasan Kılıç ile iyi bir uyum yakalayan ve özellikle maçın ikinci yarısında ceza sahası dışından attığı şutlarla rakip savunmacılara ve kalecisine zorlu anlar yaşatan Zola Samsunspor taraftarlarının büyü alkışlarını alırken gelecek adınada herkese umut dağıtan bir diğer isim oldu. 90 dakika boyuncu takımın mücadelesi herkes tarafından büyük beğeni kazandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.