GENÇLER FUTBOL FİNALİ SONA ERDİ

GENÇLER FUTBOL FİNALİ SONA ERDİ
Okulsporları 2014-2015 Faaliyet programında yer alan Futbol Gençler Yarı Final müsabakalarında oldukça çekişmeli ve heyecanlı anlar yaşandı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAK KAZANDILAR
Genç Erkekler Yarı Finallerinde, İlkadım Baruthane Suni Çim Sahası' nda, çapraz oynanan maçlarda; Ankara Kalaba Lisesi, Rize Türk Telekom Spor Lisesi,' ni 2-0, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ni 2-1 mağlup ederek 1-6 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya' da yapılacak olan Futbol Gençler Türkiye Şampiyonası' na katılmaya hak kazandılar.

SPORCULARA MADALYA DAĞILTILDI
Kızlarda ise; Atakum Belediyesi Suni Çim Sahası' nda oynanan maçlarda Amasya Spor Lisesi, Kahramanmaraş Spor Lisesi' ni 5-0, Zonguldak Kdz.Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, Erzincan Gül Celal Toraman Mes.Tek.And.Lisesi' ni 4-0 yendiler ve kategorilerinde Türkiye Şampiyonası' nda illerini temsil etmeye hak kazandılar. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyalarını Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç, Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar ve ARGE Şube Müdürü Celalettin Kapçak verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.