GENCAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GENCAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Türk Kızılay Canik Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Canik ilçe Başkanlığına atanan Mahmut Gencay’ı ilçe binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ak Parti Canik ilçe Başkanlığına atanan Mahmut Gencay’ı ziyaret edenler arasında Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkan ve Basın Danışmanı Köksal Öner ‘in yanı sıra Gençlik ve kadın kolları ’da yerini aldı. Ziyarette Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Başkan Mahmut Gencay’a Türk Kızılay’ı Hediyelerini takdim etti. 

"7/24 HİZMET EDİYORUZ"
Karşılıklı sohbetle geçen ziyarette Canik Şubenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"151 Yıllık mazinin evladı olarak Samimi bir siyasetçi aynı zamanda iş adamı olan Sayın Mahmut Gencay bizleri her zaman desteklemekte ve yardımcı olmaktadır. Kendilerinin Ak Parti ilçe başkanlığına atanmaları tüm ilçe sakinleri gibi bizleri mutlu etmiştir. Türk Kızılay’ı olarak temel ilkelerimizden olan tarafsızlık ilkemizle her siyasi kesime eşit mesafe de hareket etmekteyiz. Bizim işimiz sosyal aktivitemizi yerine getirmek, ilçemize nasıl faydalı oluruz düsturu ile çalışmaktayız. Yeni İlçe Başkanı olan Mahmut Gencay Bey ilçemize faydalı hizmetler yapacağı inancındayız yeni görevinin kendilerine hayırlı olmasını temenni ederim"dedi.
Köksal Öner
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.