HASAN KILIÇ ÖVGÜ TOPLUYOR

HASAN KILIÇ ÖVGÜ TOPLUYOR
Futbol hayatına FC Den Bosch ile başlayan ve Samsunspor'da forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ın performansı övgü topluyor.

Hollanda doğumlu 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Kılıç, gösterdiği başarılı performansla teknik heyetin ve taraftarın övgüsünü topladı. Bu sezon Samsunspor'daki geleceği merak edilen ve kadro dışı olacağı konuşulan futbolcu tüm sorunları geride bırakarak görev aldığı maçlarda performansı ile göz doldurdu. Orta sahada iyi pozisyon alan ve yaşadıklarına rağmen sahada soğukkanlı kalarak yerinde müdahaleleri ile güven veren Kılıç ilk 11'in değişmez ismi olma yolunda ilerliyor. Deneyimli oyuncunun ligin kalan maçlarında da ilk 11'de yer alması bekleniyor. Kılıç 16 maçta Samsunspor'a 4 gol, 3 asistlik bir katkı sağlayarak çıkışını sürdürüyor. 

manset-042.jpgTÜM SORUNLARI GERİDE BIRAKTI
Devre arasında yaşadığı sorunlar sebebiyle takımdan ayrılması konuşulan futbolcu, Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile yaptığı görüşmeler sonucunda Samsunspor'da kalma kararı almıştı. Kılıç, ikinci yarıda yaptığı başlangıç ile adından bahsettirdi. Kendisine beyaz bir sayfa açan oyuncu performansıyla göz doldurdu. Kocaelispor karşılaşmasındaki başarılı futboluyla herkesin beğenisini kazandı ve kazanmaya devam edecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum