Genç muhtar mahalle sakinlerini yalnız bırakmıyor

Genç muhtar mahalle sakinlerini yalnız bırakmıyor
Ağcamahmut Mahallesinde yapılan ara seçim ile muhtar olarak seçilen ve Türkiye’nin en genç muhtarı unvanını kazanan Ali Külekçi yapmış olduğu hizmetler ile mahalle sakinlerinin takdirini topluyor.

Ağcamahmut Mahallesinin içme suyu probleminin çözülmesi içinde büyük emekler harcayan genç muhtar Ali Külekçi mahalle sakinlerini acı günlerinde yalnız bırakmıyor. Muhtar Külekçi mahalle sakinlerinin cenazelerinde Ağcamahmut Mahallesi Muhtarlığına ait olan morglu cenaze yıkama aracını kendi traktörü ile cenaze sahiplerinin evine kadar götürüp acılı ailelere destek olurken diğer taraftan da belediyenin iş yükünü azaltıyor.

havza-2.jpg

Genç Muhtar Ali Külekçi tüm gayreti ile mahallesi için çalıştığını ifade ederek; “Öncelikli sorumuzun olan içme suyu sorunumuz inşallah kısa süre içerisinde çözülecek. Yine mahallemizin diğer ihtiyaçları içinde aralıksız çalışmaktayım. Yine mahalle sakinlerimizin acı günlerinde muhtarlığımıza ait morglu cenaze yıkama aracı ile acılı ailelerimizin yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak için kendi traktörümle evlerine kadar götürüp yardımcı oluyorum. Bu sayede hem acılı ailelerimize destek oluyor hem de belediyemizin iş yükünü hafifletiyorum.” dedi.

Muhtar Külekçi 2021 yılında ara seçimle mahalle sakinlerinin desteği ile Türkiye’nin en genç muhtarı olarak seçildiğini belirterek; “Allah nasip eder, mahalle sakinlerimizde takdir ederse 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden mahalle hizmet etmek amacı ile muhtarlığa adayım.” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.