GENÇ ÇİFTE UMUT

GENÇ ÇİFTE UMUT
İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, İhtiyaç sahibi genç çiftin yuvasını kurdu.

GENÇ ÇİFTİN YAŞAM UMUDU OLDULAR.
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Gönüllü olarak hizmetlerine devam eden Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş, yakın zamanda evlenecek gençlerin yuvasını kurdu. İlyasköy mahallesi Şehit Korhan Ekiz bulvarında ikamet eden genç çiftin evine, yatak odası, oturma gurubu, halı, perde, orta boy sehpa ile tepeden tırnağa donatan bayan Demirtaş genç çiftin yüzlerini güldürdü. Ayrıca gün içersinde Adalet Mahallesi Aydın Sokak'ta ihtiyaç sahibi aileye de yardım elini uzatan Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi eksikleri tespit edilen ailenin oturma grubu 3 adet tek kişilik yatak, halı ve perde ihtiyacı karşılandı.

BAYAN DEMİRTAŞ'DAN HAYIR SEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI

Hayırsever insanlardan aldığı destek ile ihtiyaç sahibi insanlara köprü olduklarını dile getiren Bayan Lütfiye Demirtaş, " Önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde ziyaret ederek onların dertlerine ortak oluyoruz. Hayırsever vatandaşlardan gelen yardımlarla daha çok ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmayı hedefliyoruz. "Veren el ile alan eli buluştuğu nokta olan Kadın Koordinasyon Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezine Samsun halkının destek vermesini istiyorum." dedi.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.